2020 Dethleffs Pulse Classic – Perfekt bobil for to personer

Publisert av Bobilguide den

Den nye 2020 modellen er en lettvekt, lavprofil, lys og moderne bobil fra Dethleffs som passer perfekt for to personer. Interiøret er lyst og innbydende, med muligheter for ekstrasenger slik at man kan med seg to ekstra gjester, barn eller barnebarn på tur.

Dethleffs Pulse Classic T 7051

For bobil eiere som ønsker et diskret og stilrent interiør, classic versjonen kommer med møbler i lys farge, gulv i stein finish og matchende dekor.

Bobilen er 3.5 tonn, 7.4 meter lang og har lav profil basert på understellet til Fiat Ducato low-form. Pulse Classic kommer med både to single senger og en dobbelseng versjon. Det er også mulighet for to ekstrasenger til gjester eller barn.Dethleffs IsoProtect gulvet har lik høyde og er flatt igjennom hele bobilen. Gulvet består av et to-lag med superb isolasjons-evne. Overhead lagringen igjennom bobilen har soft-close funksjon som er en liten detalj, men slike små detaljer betyr mye over det lange løpet.

«Light Moments» lys styringen i Pulse Classic gjør at du kan velge blant fire forskjellige lyssettinger og tilpasse lyset utifra situasjon og humør.

Som standard kommer Dethleffs Pulse Classic T 7051 med en rekke funksjoner og utstyr, inkludert automatisk cab-aircondition, sentral lås, vindu døren, takvindu, LED kjørelys, aluminium felger og lær inntrykket ratt.

På utstiden av T7051 fra Dethleffs et moderne og aerodynamisk design. Bobilen har et moderne lett-vekt design som tilbyr en generøs nyttelast.

I sum er Pulse Classic en bobil med et elegant og avslappende atmosfære som er perfekt for to personer. Besøk Dethleffs.no og les mer om årets nyhet.