LED Ekstralys til båten – Oppdag skjær og farer på lang avstand

Publisert av Bobilguide den

Å kunne se godt på sjøen, spesielt dersom man ferdes om natten eller i skumringen er uhyre viktig, normalt stoler man på kartplotter, navigasjonslys og kjennemerker til å navigere rundt på sjøen, men ved å montere ekstralys i front eller i toppen av f.eks en targabøyle kan man få godt lys fremover på sjøen og bedre planlegge for å unngå farer og kollisjoner.

Det kan være vanskelig å oppdage småskjær, tegner eller andre hindringer langs kysten – og med stadig raskere og kraftigere båter vil et ekstralys på båten kunne betraktelig øke reaksjonstiden slik at man kan unngå potensielt farlige situasjoner. Det finnes idag et stadig større utvalg av lyskastere og ekstralys til båt, som er beregnet for det marine miljøet. Disse er perfekt tilpasset både profesjonelle fiskere, såvel som fritidsbåter.

Marine lamper til båt /Ekstralys.no

Rigid Marine RDS 54 PRO LED er en smart og buet ekstralampe til båt som er robust bygget for å tåle sjølivet. Denne båtlampen har en avrundet fasong, noe som betyr at den lyser godt ut både fremover – og litt til sidene. Dette gjør det enklere å få en god oversikt over hva som ligger foran deg i sjøen.

85538 lumen LED bar til båt /Ekstralys.no

Denne ekstralampen til båt gir en helt utrolig kraftig lyseffekt på vanvittige 85538 lumen. Dette er omtrent dobbelt så mye som andre tradisjonelt kraftige lamper på markedet! Buen til lykten gjør den veldig praktisk og kan gjøre det enklere å montere den foran på båten, og den leveres med 5 års garanti.

Rigid Marine RDS 54 PRO LED /Ekstralys.no

Rigid Marine D-serie PRO LED Arbeidslys er skapt for deg som ønsker et ekstra godt lys til fiskebåt, lekter eller flåter hvor man behøver arbeidslys på sjøen. Denne lyskasteren kaster et sterkt og bredt lysbilde som gir gode lysforhold opp til 30 meter.

Rigid Marine D-serie PRO LED /Ekstralys.no

SR10 er en kraftig og kompakt lysbar til båt som gir 8000 lumen og et godt fjernlys. Denne båtlampen er på grunn av sin størrelse lett å montere på de fleste mindre fritidsbåter og gir deg et utrolig godt ekstralys samtidig som den er diskret og hardfør.

SR10 – God universal lysbar til båt /Ekstralys.no

Les gjerne mer om Internett i Bobil: Få god Wifi i bobilen og campingvogna, Ekstralys til Bobil & Trekkbil – Sterke LED lykter til bobil eller Garasjetelt til bobil og caravan – Enkel og fleksibel lagring.


Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no