Søk bobillån: Lån til bobil

Publisert av Bobilguide den

Oppfyll drømmen om bobillivet med et lån til bobil og caravan. Dersom du allerede vet hva slags bobil du ønsker kan du finne ett lån som matcher kjøpesummen, i andre tilfeller kan man forhåndssøke om et finansieringsbevis.
Et finansieringsbevis for et bobillån eller caravan viser hvor mye lån til bobil du kan få av banken og sikrer samtidig en rask handel hvis du kommer over et kupp.

Om du drømmer å reise på bobilferie men er usikker på hva slags bobil du har råd til, vil et lånetilbud fra en bank være et godt steg på veien mot kjøp av ny bobil og oppfyllelse av bobildrømmen.Det er flere fordeler med å søke om et finansieringsbevis, blant annet:

  • Du vet hva du kan låne.
  • Sparer tid.
  • Trygghet med at finansieringen er i orden.
  • Du vet renten din på forhånd.

Forhåndssøke om lån til bobil og caravan

La oss gå litt igjennom hvorfor det kan være en god idé å forhåndssøke om et finansieringbevis eller lånetilsagn til bobil og caravan.
Et lånetilsagn er et bevis på hvor stort bobillån du kan få.

En av de store norske tilbyderne av bobil og caravan lån er Lånemegleren.no. Via Lånemegleren kan man få tilbud fra flere banker på en gang og velge det beste tilbudet for et lån til bobil.

Dersom du er usikker på hvilken bobil du ønsker å kjøpe kan du også søke om forhåndsgodkjenning av lån. Et slikt finansieringsbevis har en gyldighet på én måned og med den kan du vite hvor mye du kan låne, og til hvilken rente.

Et finansieringsbevis sparer deg tid ved at du på forhånd vet hvilke bobiler eller prisklasse som du har råd til.

Vit renten på lånet

Et lånetilsagn på bobillån har mange fordeler

Du får samtidig en trygghet ved at du vet på forhånd at finansieringen er i orden mens du besøker forhandlere eller privatpersoner for å titte på aktuelle bobiler.

Ved å få et tilbud fra f.eks Lånemegleren vet du på forhånd hva slags rentenivå lånet vil ligge på.
Dette er nyttig hvis du velger å kjøpe bobil eller caravan fra en forhandler som også tilbyr finansiering, dermed kan du velge det beste tilbudet.

Opptil 100% Finansiering

Hvis ikke man har tenkt en stund på å kjøpe caravan eller bobil har man som oftest ikke fått spart opp nok egenkapital på forhånd. Det er som oftest to grunner til at det kan være lurt å spare opp egenkapital før man tar opp ett bobillån.

  1. Lavere rente
  2. Lavere belåningsgrad ved salg

En lavere belåningsgrad ved salg gjør også at man kan selge bobilen eller caravanen brukt og innfri resten av lånet. Derfor bør man tenke litt igjennom hvor lenge man ønsker å beholde bobilen man skal kjøpe.

De kan også tilby også 100 % finansiering til 6,44 % rente og inntil 15 års nedbetaling på ditt bil eller bobillån.

Hvis du planlegger å ha bobilen i mange år fremover og ikke selge den på bruktmarkedet med det første vil ikke belåningsgraden ha noe særlig å si.

Lån til bobil

Et annet alternativ er et usikret lån til bobil eller caravan. Ved å bruke en gratis sammenligningstjeneste som Lånemegleren.no kan du få uforpliktende tilbud tilbake som viser hva renten vil bli på et eventuelt lån. Slike tjenester er spesielt nyttige hvis man ønsker å refinansiere gjeld og ønsker seg lavest mulig rente.

RENTEEKSEMPEL: 65.000 kr. o/5 år: Eff.rente 09,92%. Kostnad: 16.903 kr. Totalt 81.902 kr. Ved 15,9% rente blir eksempelet med 100.000 o/5 år Kost 40256 Totalt 140256,-