Ekstralys til Bobil & Trekkbil – Sterke LED lykter til bobil

Ekstralys til Bobil & Trekkbil – Sterke LED lykter til bobil

Få bedre lys til bobil og trekkbilen av campingvogna med noen ekstralys. Ekstralys er rett og slett noen ekstra billykter som du kan montere i fronten av bil/bobil eller over førerhuset. Disse gir et enda bedre lys enn originale lykter, spesielt på mørke høst og vinterveier.

PIAA RF18 Ekstralys på bobil /Arbeidslys.no

Hva er reglene på ekstralys til bobil?

1 oktober 2018 myknet Norge på reglene omkring ekstralys på alle biler, inkludert bobiler. Nå har vi i Norge de samme særskandinaviske reglene som Sverige, nettopp fordi vi har mye mørkere vintre enn nedover i Europa.

Lys opp mørk asfalt /Ekstralys.no

Nå trenger man ikke lengre å montere lykter parvis, som betyr at man for eksempel kan benytte seg av såkalte LED-bar lamper. Man kan nå også fritt montere ekstra fjernlys og det er ikke lenger krav om maksimal lysstyrke.

Lumen Helios CS20 /Ekstralys.no

Tar liten plass: Her kan man se Lumen Helios CS20 montert under skiltene på en Tesla. Denne LED fjernlys-baren gir ut hele 10.000 lumen og har en lyslengde på nesten 800 meter. Denne er godkjent fjernlys i Norge og selges av Ekstralys.no

Bedre komfort og trygghet

Ett godt lys er viktig for å unngå tretthet under langkjøring eller når man kjører på svingete mørke veier i regnet. Du blir samtidig lettere lagt merke til og du kan se hindringer eller dyr på lengre avstand.

Led-bjelke pakke med alt du trenger /Ekstralys

Hvordan er monteringen?

Produktene som selges er laget for å være monteringsvennlige og unngjøres på ett par timer. Både Arbeidslys og Ekstralys, som er de to største på lys og lykter til bil og bobil i Norge, selger pakkeløsninger med alt du trenger av monteringsfester, ledninger og så klart lykter.

Piaa RF10 Driving /Arbeidslys.no

Lamper og lys til bobil interiør

Få bedre lys og puss opp interiøret med lamper, downlight og led strips på 12V.

Hvit dimbar 12v 3W LED downlight /LedLyskilder.no
LED Strips 12V /LEDlyskilder

Dekorer bobilen innendørs eller utendørs med energi-effektive 12V led strips. Produktene er monteringsvennlige og du får også med farger hvis det er ønskelig. Se utvalget av led strips som du kan montere i bobil på LEDlyskilder.no.


Back to top