Ekstralys til Bobil & Trekkbil – Sterke LED lykter til bobil

Publisert av Bobilguide den

Få bedre lys til bobil og trekkbilen av campingvogna med noen ekstralys. Ekstralys er rett og slett noen ekstra billykter som du kan montere i fronten av bil/bobil eller over førerhuset. Disse gir et enda bedre lys enn originale lykter, spesielt på mørke høst og vinterveier.

Hva er reglene på ekstralys til bobil?

1 oktober 2018 myknet Norge på reglene omkring ekstralys på alle biler, inkludert bobiler. Nå har vi i Norge de samme særskandinaviske reglene som Sverige, nettopp fordi vi har mye mørkere vintre enn nedover i Europa.

Lys opp mørk asfalt /Ekstralys.no

Nå trenger man ikke lengre å montere lykter parvis, som betyr at man for eksempel kan benytte seg av såkalte LED-bar lamper. Man kan nå også fritt montere ekstra fjernlys og det er ikke lenger krav om maksimal lysstyrke.

Lumen Helios CS20 /Ekstralys.no

Tar liten plass: Her kan man se Lumen Helios CS20 montert under skiltene på en Tesla. Denne LED fjernlys-baren gir ut hele 10.000 lumen og har en lyslengde på nesten 800 meter. Denne er godkjent fjernlys i Norge og selges av Ekstralys.no

Bedre komfort og trygghet

Ett godt lys er viktig for å unngå tretthet under langkjøring eller når man kjører på svingete mørke veier i regnet. Du blir samtidig lettere lagt merke til og du kan se hindringer eller dyr på lengre avstand.

Led-bjelke pakke med alt du trenger /Ekstralys

Hvordan er monteringen?

Produktene som selges er laget for å være monteringsvennlige og unngjøres på ett par timer. Ekstralys, som er den største på lys og lykter til bil og bobil i Norge, selger pakkeløsninger med alt du trenger av monteringsfester, ledninger og så klart lykter.

Lamper og lys til bobil interiør

Få bedre lys og puss opp interiøret med lamper, downlight og led strips på 12V.

Hvit dimbar 12v 3W LED downlight /LedLyskilder.no
LED Strips 12V /LEDlyskilder

Dekorer bobilen innendørs eller utendørs med energi-effektive 12V led strips. Produktene er monteringsvennlige og du får også med farger hvis det er ønskelig. Se utvalget av led strips som du kan montere i bobil på LEDlyskilder.no.