5 Ideer til Ekstraseng i Bobil

Publisert av Bobilguide den

Ferierer du i bobilen med familien er koselig og skaper mange minner, men så spør plutselig barnet om ikke en venn også kan komme på overnatting? Eller kanskje onkler og tanter kommer på overnattingsbesøk. Det er koselig det, men hvor skal de sove?

Her er noen ideer til hvordan du kan få noen ekstra soveplasser i bobilen.

Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no

1. Skapseng

Skapsengen er litt av en oppfinnelse, på dagtid er det en kommode du kan plassere pynt og bilder på, mens på kveldtid har du en komfortabel ordentlig seng til overnattingsbesøk.

Det flotte er at disse kommer i alt fra dobbelseng til enkeltseng, og de kan enten vippes utover eller langsmed, alt avhengig av hva slags seng og oppbevaring du ønsker.

Skapseng fra skapsenger.no

Her må man ta hensyn til at det er nødvendig benplass og takhøyde der du ønsker å plassere den. Mange skapsenger er faktisk også flyttbare slik at du kan la den stå langs en vegg på dagen, og så flytte den ut på gulvet og brette ut sengen i bobilen om kvelden.

2. Hengekøyer

Camping hengekøyer, ikke bare er dem superlette og kompakte å ta med seg på tur. Folk i nesten alle aldre elsker hengekøyer, samt det er også bra for ryggen har jeg hørt!

I en bobil vil jeg nesten påstå at en hengekøye eller to er et must. Tenk å komme over et tilbaketrukket stykke Norsk natur, finne frem en hengekøye og sovne under stjernehimmelen (kanskje vurder myggnetting også).

Hengekøyer kan også monteres enkelt i de fleste bobiler som en nødseng i tilfelle overnattingsbesøk, bare sørg for at stolpene du fester den i faktisk tåler vekten.

Førerhus seng fra Campsleep

3. Førerhus seng

Å ta i bruk arealet som ellers står ubrukt om natten i førerhuset på bobilen er en fantastisk smart måte å skaffe en ekstra soveplass på.

Er du er en kreativ person vil du kanskje lage din egen skreddersydde løsning fra bunnen av med støtteplate i bunn + avlastningsben og madrass for å få det slik du ønsker.

Du kan også velge å kjøpe en av de mange ferdigløsningene som begynner å komme på markedet innen førerhus løsninger.

Førerhus seng for barn fra Caravan.no

Litt avhengig av hvor stort førerhus du har så vil som oftest denne løsningen passe for mindre personer og barn, men er man trøtt nok og myggen sirkler på utsiden av vinduet vil nok de fleste overleve en natt i et førerhus.

4. Luftmadrass

Leir-klassikeren! Luftmadrasser er superenkle å plassere der man trenger dem, og de kommer i en rekke forskjellige størrelser og komfortnivåer. Siden det bare er å tømme dem for luft blir dem kompakte og lette å lagre bort i et av de mange bobil skapene.

Man kan som oftest velge imellom de større luftmadrassene som er beregnet for bruk i boligen, eller campingluftmadrasser som, vel kan bruke til camping også.

Camping luftmadrassene er som oftest litt mer hardføre, de er desverre ikke like tykke og komfortable som andre varianter. Men til gjengjeld er disse beregnet for å ta med seg på tur, de er derfor enklere å lagre i bobilen.

5. Telte

Har du brukt opp alle mulighetene så er det vel ingenting som slår en god natt i telt? Pluss er det noe spesielt barn synes er gøy å spennende, så er det det å overnatte i et telt.

Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no

Kategorier: Ukategorisert

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Avatar placeholder

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *