Bobil kjøkken oppussing – Forny kjøkken i bobil og caravan

Publisert av Bobilguide den

Tips og inspirasjon til å pusse opp kjøkkenet i bobil, caravan og campingvogn. Her kan du finne noen gode ideer til hvordan du blant annet kan utnytte plassen i bobilen og campingvogn, og hvordan noe så lite som et strøk hvit maling kan gjøre for helhetsinntrykket.

Fjern overskapene

God lagringsplass er greit å ha, men trenger du virkelig all lagringsplassen på kjøkkenet i bobilen? Her kan du se før og etter bilder fra noen som har fjernet overskapene når de pusset opp kjøkkenet i sin campingvogn.

Før oppussing av campingvogn
Etter oppussing av kjøkken

Ved å fjerne overskapene i bobilen eller campingvognen får du straks et mer luftig og åpent rom. Nå er man ikke lengre gjemt bak store overskap som blokkerer, men kan delta i samtaler og være sosial.

En fornyelse av kjøkkenet i bobilen kan gjøre underverker

Med hvite farger på veggene, ny benkeplate på kjøkkenet og nytt gulv er denne bobilen blitt som ny. Åpne løsninger i bobil og campingvogn inviterer til gode samtaler igjennom vogna.

Flott og elegant gasskokeplate i svart krystallglass /Scandihills
Kompakt kompressor kjøleskap /Scandihills

Mal bobilen hvit

Dometic OV 1800 gassovn /Scandihills
Dometic OV 1800 gassovn /Scandihills

Eksperimenter med flere farger

Rustfri kjøkkenvask /Scandihills

Bygg dine egne lamper /Lampedeler.no

Hvite vegger i bobilen skaper åpenhet og gir en større romfølelse samtidig som de dype fargene i detaljene skaper fine kontraster.

Heng bilder og dekor på veggene

Å henge opp bilder og dekor på veggene i bobilen og campingvognen er kanskje noe de fleste kvier seg for å gjøre.

Her er det benyttet borrelås som limes fast på vegg og bilder. Slik kan du henge bilder og ting på veggene uten å risikere å ødelegge isolasjonsevnen i bobilen.

Seramika Latte servicesett for 4 personer i et elegant design som ligner keramikk fra Flamefields Premium Plus Range /Scandihills

Utnytt kjøkkenplassen

Når man har liten lagringsplass i campingvogna eller bobilen så må man tenke litt smart, her er grytelokk hengt opp på baksiden av kjøkkenskapet. Ute av syne, men fremdeles lett tilgjengelig.

Bruk magneter, kroker og borrelås. Heng opp gryter der du finner plass.
Hvis du opplever mye klirring eller bråk fra vibrasjoner kan det hjelpe mye med å montere noen filtknotter for å dempe vibrasjonene.

Grytesett i rustfritt stål /Scandihills

Get lighting inspiration, check out beautiful lighting ideas at stunninglights.com