Universalt taktelt til bil – Enkel camping med bil-taktelt

Publisert av Bobilguide den

Universalt taktelt til alle biler, også for deg som har en liten bil. En kjempegod løsning for deg som ønsker å sove på god madrass og litt mer komfortabelt på tur.

Decathlon – Ett merke som spesialiserer seg på turutstyr og fjelltøy har nylig lansert sitt nye egendesignede taktelt som kan tilpasses alle bil-modeller. Har du takstativ eller festepunkter til et takstativ på bilen din kan du nå få muligheten til å legge på tur og oppleve enkeltheten ved å overnatte i ett telt på biltaket.

Superenkel oppsett

Brukervennlighet stod høyt under designet av takteltet og med deres patenterte løsning kan man enkelt åpne – og lukke takteltet på 5 minutter. Takteltet pakkes ned superkompakt slik at den ligger tett ned mot taket og minimerer luftmotstanden mens man kjører. Når man har funnet ett fint sted å parkere og overnatte, drar man ut stigen og tråkker på stigen slik at teltet brer seg ut og åpnes.

Stort interiør

Takteltet er perfekt for deg som ønsker bilferie med litt mer komfort, men ikke er riktig klar for å investere i en bobil eller en campingvogn. Takteltet har et romslig interiør takket være at teltet foldes ut til dobbel størrelse og man kan ligge komfortabelt på en madrass av 240×140 cm. Madrassen er 5 cm tykk og gir betraktelig mer komfort enn et tradisjonelt bakketelt, samtidig har teltet lystett duk og god ventilasjon slik at man sover godt og komfortabelt.

Se mer om takteltet her.

Les gjerne mer om Telt til tak på bil – Smarte taktelt til takstativ og rail på Northsport.no, eller les om Henge opp bilder og hyller i bobil eller campingvogn, Nytt Vindu i bobil og caravan – Hvordan skifte vindu eller Få bedre temperatur: Aircondition til campingvogn og bobil