Få bedre temperatur: Aircondition til campingvogn og bobil

Publisert av Bobilguide den

Selv om de fleste campingvogner og bobiler er godt isolerte kan det fort bli for varmt, eller for kaldt i vogna. Med en god aircondition eller vifte kan du få en mer behagelig temperatur dersom det er for varmt, eller for kaldt.

Fordelene med aircondition i bobil eller campingvogn er mange, ikke bare får man et mer koselig opphold i vogna ved at man slipper hetetokter, svette og dårlig søvn. Man får også et bedre inneklima, mindre støv og mindre fukt som er godt for både kjøretøy – og deg selv.

MaxxFan Deluxe takventilator er et godt og rimelig alternativ til en mer kostbar aircondition. Maxxfan er lett å ettermontere i taket på bobil eller campingvogn, og vil gi bedre luftsirkulasjon og inneklima enn en tradisjonell takluke.
Maxxfan kan brukes under kjøring/regnvær, og kommer i tre farger som matcher din vogn.

Maxxfan Deluxe takvifte for ettermontering /Scandihills

Et frittstående aircondition kan også være et godt valg, spesielt dersom du kan klare deg med å bruke den når du står parkert og er forsynt med faststrøm.

Frittstående Aircondition kommer i alle prisklasser /NetonNet.no

Kronings A2000 er en flott aircondition til din bobil med 2 KW kjøleeffekt, perfekt for å unnslippe varme sommerdager på camping.

Kronings A2000 /Scandihills

Kronings K3400 er en av toppmodellene innen aircondition. Med en kjøleeffekt på 3KW og en varmeeffekt på 3.4 KW tillater denne modellen helårscamping, sommer som vinter. Anlegget kan betjenes ved hjelp av infrarød fjernkontroll, samt et innebygget LED display og tilbyr effektiv avkjøling og oppvarming.