Henge opp bilder og hyller i bobil eller campingvogn

Publisert av Bobilguide den

Dekorer bobilen eller campingvognen med bilder, plakater eller til og med hyller. Her er hvordan du kan henge disse opp uten å etterlate merker eller punktere veggene i bobilen.

Borrelås er din beste venn

Borrelåstape for å henge opp bilder og andre prosjekter /Scandihills.no

Ved å simpelthen bruke borrelås kan du enkelt henge opp bilder, rammer og plakater på veggene uten å skade selve veggen med punktering eller stygge merker.

Borrelåsen gjør det også enkelt å bytte ut eller justere på bilder som henger skjevt uten mye arbeid.

Selvklebende borrelås (bred) /Scandihills.no

Rens og rengjør først

Bruk f.eks isopropyl alkohol (rense alkohol) for å rengjøre overflaten som du skal feste borrelåsen til. Det er viktig å ikke bare fjerne smuss og støv, men også fett og annet belegg som kan svekke borrelåsen over tid.

Etter at overflaten er renset presser du borrelåsen godt ned i 20-30 sekunder og venter en time eller to med å henge opp rammen eller bildene.

Heng tunge ting på veggen i bobilen

Hvis du ønsker å henge opp større eller tyngre ting på veggene i bobilen så bruker du simpelthen mer borrelås. Borrelåsen er overraskende sterk sålenge begge sider av hva du skal henge opp er ordentlig renset og rengjort.

Hvis du ønsker å fjerne borrelåsen fra veggene ved en senere anledning vil det hjelpe å bruke en hårføner eller lignende for å varme dem opp, og så bruke en tynn skrape eller ett barberblad.

Lekker vinduet i bobilen? Se hvordan du kan montere nytt vindu i bobil selv, få Internett i bobil eller les om aircondition til bobil og caravan.