Garasjetelt til bobil og caravan – Enkel og fleksibel lagring

Publisert av Bobilguide den

Et garasjetelt til bobil og caravan gir en god helårs beskyttelse mot vær, vind og sol mens bobilen står parkert eller er under vinterlagring. Garasjetelt kan være et veldig godt alternativ til en egen garasje for bobil, og vil være et rimeligere alternativ som ikke krever store tilpasninger eller bygg på tomten.

Et garasjetelt er ment som en midlertidig oppbevaring og kan ikke sammenlignes med en permanent garasje. For å få teltduken til å vare lengst mulig er det lurt å få av snøen om vinteren, montere den fast og stødig, samt holde garasjeteltet rent.

Garasjetelt for bobil /Netthandelen.no
Garasjetelt for bobil /Netthandelen.no

Et garasjetelt til bobilen eller campingvogn krever et telt som er betraktelig høyere enn tilsvarende telt for bil eller båt, og det er lurt å velge telt med duk som har fått UV behandling og tåler å stå ute i flere år.

Garasjetelt for bobil /Netthandelen.no

Et flyttbart garasjetelt beskytter bobil og campingvogn mot sol, regn, støv og skitt. Den egner seg også som et enkelt og lettvint lagerrom. Presenningen på disse teltene er UV-behandlet, hvor kanter og hjørner er ekstra forsterket. Et garasjetelt passer også bra som en midlertidig løsning for å ta vare på båt, bil, ATV, eller for å arbeide på prosjekter og lignende.

Les gjerne mer om fast montert garasje til bobil og caravan, hvordan skifte vindu i bobil og campingvogn eller hvordan du kan få god wifi og mobilt bredbånd i bobil.